Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Case De Vanzare Dumbravita

Case De Vanzare Dumbravita

Găsește imobile de vânzare în dumbrăviţa la cele mai bune de vanzare casa in dumbravita, la asfalt cu toate utilitatiile: De vanzare 1/2 duplex in spate la casa bunicii din dumbravita, cu 5 camere, compartimentata excelent, integral din caramida, pe parter+mansarda + pod inalt si izolat, se vinde mobilat si utilat, casuta de depozitare in spatele gradinii, gazon cu sistem de irigatii, pret 169.000 euro neg.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Triplex de vanzare teren : Name date price bedrooms bathrooms. Localitate brasov codlea ghimbav predeal rasnov sacele sanpetru cristian prejmer harman bran bod poiana brasov tarlungeni campina bucuresti busteni tohanul vechi carpinis constanta halchiu moieciu de jos predelut azuga crizbav dumbravita feldioara fundata gheorgheni lunca calnicului.

Vand Vila 5 Cam 220 0 Mp Numar Niveluri 2 Dumbravita Timis Publi24
vizitati articolul complet aici : https://www.publi24.ro/anunturi/imobiliare/de-vanzare/case/vila/anunt/casa-de-vanzare-in-dumbravita-timis/d8f524f6h93i7efed4hi13i77fdeih7e.html
Profita de preturile avantajoase in dumbravita in centru sau spre periferie. Duplex de vanzare in dumbravita, zona socar foxfort imobiliare propune spre vanzare casa tip duplex, cu un regim de inaltime p+1, situata in zona socar ,dumbravita, avand un numar de 4 camere, cu o suprafata utila de 110 mp si teren 300 mp. Case/vile de vanzare in localitatea dumbravita.

Este compusa din 5 camere din care 3 dormitoare si open space la mansarda pretabil.

Living, loc de servit masa € 138,000 casa de vanzare dumbravita, 200mp util, dumbravita, zona dumbravita, reper: Casa moderna dumbravita, direct de la proprietar! Profita de preturile avantajoase in dumbravita in centru sau spre periferie.

Publicat acum 32 de minute. Casa mai detine si un semineu functional, sistem de alarma, clima, incalzirea se realizeaza cu ciloconvectoare cu aer cald, pe curent, dar se oferim spre vanzare 1/2 duplex p+e in dumbravita zona simfoniei, cu o suprafata a terenului de 325 m2 si o suprafata utila de 129 m2 fiind impartita. Este compusa din 5 camere din care 3 dormitoare si open space la mansarda pretabil.

De Vanzare Casa Tip Duplex In Dumbravita Fropin Casa Vila Din Timisoara
vizitati articolul complet aici : https://www.timisoreni.ro/despre/de_vanzare_casa_tip_duplex_in_dumbravita_fropin/
Hol de acces, living generos cu iesire. Publicat acum 32 de minute. Imobiliare dumbravița › case de vânzare dumbravița.

Vezi 674 rezultate pentru case de vanzare dumbravita timis la cele mai bune prețuri, cu cea mai avantajoasă proprietate începând de la 52.000 eur.

Suprafata teren 500mp, suprafata casei este de 182mp construiti, 142mp utili, 220mp desfasurati (includ terasa si carportul). 591 de case/vile de vanzare in dumbravita, judetul timis, pe imobiliare.ro. Combinatie reusita intre stilul provensal si mediteraneean.

Acces imobil vă propune spre vânzare cele mai bune oferte imobiliare (case) în toate sectoarele: Imobiliare dumbravița › case de vânzare dumbravița. Casa de lux de vanzare in dumbravita timisoara judetul timis.

Casa Tip Duplex 5 Camere De Vanzare Dumbravita Id V170 Foxfort
vizitati articolul complet aici : https://foxfort.ro/casa-vila-5-camere-de-vanzare-dumbravita-251
591 de case/vile de vanzare in dumbravita, judetul timis, pe imobiliare.ro. Localitate brasov codlea ghimbav predeal rasnov sacele sanpetru cristian prejmer harman bran bod poiana brasov tarlungeni campina bucuresti busteni tohanul vechi carpinis constanta halchiu moieciu de jos predelut azuga crizbav dumbravita feldioara fundata gheorgheni lunca calnicului. Suprafata teren 500mp, suprafata casei este de 182mp construiti, 142mp utili, 220mp desfasurati (includ terasa si carportul).

Pret la gri 158.000€, la alb 165.000€, la cheie incepand de la 180.000€.

Combinatie reusita intre stilul provensal si mediteraneean. Imobiliare dumbravița › case de vânzare dumbravița. Aba imobiliare propune spre vanzare duplex in dumbravita cora in apropiere de centura nord a timisoarei.

Posting Komentar untuk "Case De Vanzare Dumbravita"