Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Laura Codruta Kovesi Procuror European

Laura Codruta Kovesi Procuror European

Premierul viorica dancila a declarat, miercuri, ca ambasadorul romaniei la ue, luminita odobescu, va vota impotriva desemnarii laurei codruta kovesi in functia de procuror sef european. Laura codruta kovesi este o agenta cia dovedita care se întâlnea de doua ori pe săptămâna cu responsabilul cia pentru romania, în vile ale securității, și ii dădea raportul.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

„am hotărât împreună cu președintele. Decizia a fost luată liderul grupului renew europe din parlamentul european, dacian cioloș a salutat numirea lui kovesi. Kovesi este noul procuror șef european.

Radio Romania International Laura Codruţa Kovesi Primul Procuror Sef European
vizitati articolul complet aici : https://www.rri.ro/ro_ro/laura_codruta_kovesi_primul_procuror_sef_european-2605704
Fosta şefă a direcţiei naţionale anticorupţie (dna) a primit, ieri, confirmarea finală să conducă parchetul european. 15 mai 1973 (47 de ani) sfântu gheorghe, covasna, românia. Este o victorie imensă pentru românia, la care a contribuit decisiv preşedintele klaus iohannis, alături de liderii şi europarlamentarii pnl care au făcut un lobby intens pentru laura codruţa kovesi.

Ai şansa de a construi de la zero parchetul european (eppo) şi sunt sigur că o vei face cu competenţă şi cu responsabilitate parchetul european trebuie să fie înfiinţat şi operaţional până în noiembrie 2020.

Fosta şefă a direcţiei naţionale anticorupţie (dna) a primit, ieri, confirmarea finală să conducă parchetul european. Laura codruța kovesi face primele declarații după ce a fost numită la conducerea eppo, după votul în coreper. Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție.

Potrivit primelor informații, reprezentantul româniei ar fi votat împotrivă. Laura codruța kovesi a câștigat votul pentru poziția de procuror șef european în consiliul ue, după ce ambasadorii statelor membre ue au validat cu 17 voturi pentru din 22 posibile candidatura fostei șefe dna. Decizia a fost luată liderul grupului renew europe din parlamentul european, dacian cioloș a salutat numirea lui kovesi.

Apelul Comisiei Europene In Cazul Laurei Codruța Kovesi Să Respecte Pe Deplin Principiul Cooperării Loiale
vizitati articolul complet aici : https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/apelul-comisiei-europene-in-cazul-laurei-codruta-kovesi-sa-respecte-pe-deplin-principiul-cooperarii-loiale-1105821
Laura codruța kovesi a câștigat votul pentru poziția de procuror șef european în consiliul ue, după ce ambasadorii statelor membre ue au validat cu 17 voturi pentru din 22 posibile candidatura fostei șefe dna. Premierul viorica dancila a declarat, miercuri, ca ambasadorul romaniei la ue, luminita odobescu, va vota impotriva desemnarii laurei codruta kovesi in functia de procuror sef european. Ceea ce nu a facut decat sa intareasca.

Actualizare laura codruța kovesi a ajuns miercuri înapoi în țară.

Ai şansa de a construi de la zero parchetul european (eppo) şi sunt sigur că o vei face cu competenţă şi cu responsabilitate parchetul european trebuie să fie înfiinţat şi operaţional până în noiembrie 2020. Laura codruța kovesi a fost votată de consiliul uniunii europene în funcția de procuror șef european, ceea ce a adus și prima reacție a fostului șef al dna. „am hotărât împreună cu președintele.

„am hotărât împreună cu președintele. Sper să fie un semn că, în ciuda tuturor obstacolelor, profesionalismul și consecvența sunt singurele importante când vrei să reușești, sper ca toți procurorii și judecătorii să aibă această. Laura codruța kovesi este un om cu o misiune:

Kovesi Validată De Consiliul Uniunii Europene Pentru Funcția De Procuror șef European
vizitati articolul complet aici : https://www.antena3.ro/actualitate/laura-codruta-kovesi-drum-liber-catre-sefia-parchetului-european-538148.html
Laura codruța kovesi a fost votată joi pentru funcția de procuror european șef în coreper. Rareș bogdan pare în formă maximă. Asta in conditiile in care mai multi moldoveni, activisti civici si chiar.

Ulterior, digi24 a titrat că lumința odobescu a votat pentru kovesi, la solicitarea lui iohannis.

Rareș bogdan pare în formă maximă. Este procuror șef al direcției național anticorupție (dna), funcție în care a fost numită în anul 2013. După ce a ridiculizat pnl, transmițând public că se mai gândește dacă accepta poziția cu numărul 1 pe listele pentru alegerile europarlamentare, acum transmite pe surse, în direct la realitatea tv.

Posting Komentar untuk "Laura Codruta Kovesi Procuror European"